Boka möte

Pulverlackering

Ytbehandling skapar helt nya möjligheter

Vi kan anpassa ytbehandlingen baserat på kundens specifika krav och önskemål för att ge produkterna optimal skydd och finish. Vi har integrerad kromfri förbehandling för både Aluminium och Stål samt pulverappliceringsprocess som ger stor flexibilitet avseende tjocklek och detaljutformning.

Den maximala längden på lackerade detaljer är 3.000mm och vi utför gärna kringtjänster såsom maskering, montering, paketering och tampong tryck. Vi har möjlighet att erbjuda utökade logistiska tjänster och sända direkt till era kunder.

Pulverlackering

Touch Coating har nya moderna pulverlinor och är certifierade enligt IATF 16949 och ISO 9001 / ISO 14001. Med stabila processer och hög kvalitets medvetenhet är vi en uppskattad leverantör inom fordons segmentet men arbetar med samtliga segment på marknaden. 

Vi har även möjlighet att utföra avancerade tester av producerade artiklar, allt för att säkerställa bästa resultat för våra kunder.

Helhetslösning Logistik

Efter att era produkter har kvalitetssäkrats har Touch Coating möjligheten att förpacka enligt slutkunds instruktion samt hantera all lagring och logistikhantering.

Touch kan därmed erbjuda ett ekonomiskt, miljövänligt och bekymmersfritt hanteringssätt för era lackerade produkter.

42A6468

Kontakta oss

Stålöv är er kompletta leverantör inom
metallbearbetning och ytbehandling

 – vad kan vi hjälpa er med?

 

Kontakta oss